Hoppa till sidans innehåll

RGB-clinic


Kungen regerade i Billdal !

Ja, han är helt enkelt BÄST! Rolf-Göran Bengtsson. Drygt 50 SHRF:are kan bekräfta det. Arrangörsteamet i Billdal presenterade RGB, mycket passande, som Kungen. Billdal hade också lyckats, som den proffsiga klubb de är, med ett helt suveränt arrangemang den här kvällen. Vinjetten med ett klipp av Christer Olssons referat när Roffe vann EM-Guld med Ninja La Silla var en direkt stämningskalibrator (hör referaten här). 

Med hjälp av två egna beridare och fyra Billdalsekipage berättade Kungen om sin träningsfilosofi. Fokus på lätta okomplicerade övningar men med fokus. Hästen ska bjuda fram till bettet, ta halvhalter, svara på tempoväxlingar och vara uppmärksam. Pigg och glad häst presterar bättre.  I sina instruktioner handlade det mycket om grundtempot, distanserna, avsprångspunkt  och vägvalen. 

Vi insöp allt! Otroligt inspirerande. Och vilka hästar. Välridna, snygga och med kapacitet. Vi satt bra på kortsideläktaren och med macka från sponsor Farmor Gretas och  Ninas hembakade bullar fyllde vi också på magarna. Efter två träningsgrupper var det dags för Kungen själva att rida. 

-Vi ryttare är aldrig bättre än vår bästa häst, sa Kungen.  På lånad häst hoppade han själv och refererade samtidigt i headset hur man liksom bara bestämmer vägen och sedan distansen och så blir det 7 på inner och 8 på ytter. Perfekt - för Kungen i alla fall. 

Avslutningsvis bjöd Roffe på en snabb omhoppningsrunda.  Hur katten är det möjligt att få något att se så enkelt ut och så oansträngt ut??? Och den lånade hästen, han verkade också tycka att det var plättlätt. Det här var BOOST !


Suveräna Rolf-Göran Bengtsson kommer till Billdals Ridklubb 31 januari. Självklart är SHRF på plats. Kan det bli bättre start på 2017?

Var på plats i god tid - absolut senast 17.30.  Din biljett får du på plats av Nina utanför caféet. Tänk på miljön-samåk gärna :) 

Här är alla vi som åker: 

 

 

 

 

SHRF har reserverat 50 platser  - först till kvarn. Betalning omgående. Formuläret stängs ned söndag 20:e november 22.00 och då måste betalning vara gjord för att synas på SHRFs konto dagen efter. Pris 400 kr . Du kan använda upp till 200 fp.
Var och en tar sig dit på egen hand. För att underlätta samåkning lägger vi ut lista på hemsidan på alla som har biljett. Mer info om samlingstidpunkt etc kommer senare.

SUPERKUL ska vi ha!  Glöm inte KLUBBJACKAN :) 

BETALNING swish 123 350 23 82.       OBS - Märk med RGB

Uppdaterad: 01 FEB 2017 22:12 Skribent: Lena Tegenfeldt
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Stenungsunds HRF - Ridsport
Postbox 11
44421 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info