Hoppa till sidans innehåll

Lag


Intresserad av att rida i lag ? 

Efter 2016 års fantastiska lag-framgångar är det nu dags för att ladda om för 2017. Du som vill rida Bohuscup, Division 1 eller Elit (enbart ponny) måste skicka in din intresseanmälan senast 9 januari. Styrelsen fattar den 10 januari beslut om hur många lag som ska anmälas och budgeteras för.  Som vanligt blir det sedan en vårlig Tävlingsuppstart med genomgång av villkor, laguttagningar mm. 

Vi har tävlingsuppstart 15 januari och för dig som anmält lag är detta obligatoriskt. Är du förhindrad att komma, så är det viktigt att du meddelar Nina This is a mailto link.  

Riktlinjer för lagryttare 2017-01-10

 

Intresserad av att rida dressyr i lag ?  

Vi har fått en del förfrågningar om det finns möjlighet att tävla dressyr i lag. Styrelsens tolkning av föreningens vision och stadgar är att föreningens ändamål syftar till att främja hoppryttare och anordna hopptävlingar och att föreningens budget ska användas till detta ändamålet.  Inget hindrar dock att den som önskar tävlar individuellt i dressyr för SHRF och vi kommer likt tidigare att i viss mån anordna markarbetesträningar.   

Men…. För er som vill tävla dressyr i lag , så har vi ändock ett  förslag.  Vårt mycket lyckade samarbete med Spekeröds och Tjörns ridklubbar har gjort att vi och Spekeröd (som är en renodlad dressyrförening)  fört resonemang om hur vi kan utveckla vårt samarbete ytterligare. Du som önskar rida lagdressyr:

-kontakta Sandra Henningsson, Mail: This is a mailto link , Spekeröds ridklubb  och anmäl intresse för vilket division du önskar tävla. Liksom vi, har de snart tävlingsuppstart och då ska lagen vara uttagna.

-lös dubbellicens , dvs en ny licens för dressyr, invänta dock besked från Sandra först.

På samma sätt erbjuds Spekerödare att omvänt lämna in anmälan för lagdeltagande i hoppning hos oss. Respektive förening efterskänker kostnad för medlemsavgift!

 

Uppdaterad: 11 JAN 2017 07:43
Skribent: Lena Tegenfeldt
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Stenungsunds HRF - Ridsport
Postbox 11
44421 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info