Hoppa till sidans innehåll

Resultat egna ryttare


Vi presenterar väldigt gärna våra ryttares egna tävlingsresultat och uppdaterar dessa kronologiskt efter varje tävlingshelg.  Vill du ha dina resultat på hemsidan så sänd bild, skriv placering, klass och ange  tävlingsplats och sänd till This is a mailto link senast måndagen efter tävlingshelgen  18.00.

Grevagården

Ronja Nåred och Tjalve vann Grevagårdens derby kategori C i augusti.

Uddevalla


Therese Reimer Steffensen har varit ute och tävlat Lady Faith. Bland annat blev det två placeringar i Uddevalla härom helgen.

Ale-JennylundNellie Danielsson segrade i debuten i msv b med Helenius. Med på tävlingen var även mamma Sofia Westergren. För henne och Goldstuck blev det en 12:e placering i 1,10 och tredjeplacering i 1,20.


För Mollie Örtendahl och Alice blev det 

Uddevalla, Askim och Åby

Nellie Danielsson har varit flitig på tävlingsbanorna och det har blivit många placeringar. I Uddevalla vann hon Sveland Cup i lätt B+-. Vid tävlingar i Askim blev det seger i lätt B och en tredjeplats i lätt A. Och vid tävlingar Fjärås tävlingar på Åby blev det en seger i lätt B. Grattis Nellie!

Båstad 15-18 juni

Ronja Nåred var på meeting i Båstad. Där blev det en tredjeplacering i lätt A.

Grästorp 18 juni

Angelica Cederberg och Gracefull kom sexa i en meter och precis utanför placering i 95 centimeter.

Vänersborg 3 juni

Angelica Cederberg och Gracefull var i Vänersborg och hoppade 90 cm och 1 meter. Det blev felfritt i 90 och ett stopp i en meter. Ekipaget är på g!

Glitterhoppet 20 maj

Mollie Örtendahl var hos Nygårds RS och tävlade Glitterhoppet, det blev en tredjeplats i lätt C med Mimmi.

Halmstad april

Josefina Larsson och Ferrari har varit i Halmstad. De värmde upp med en felfri ritt i 1,10 avdelning B för att sedan följa upp det med ännu en felfri ritt och placering i 1,20 avdelning A.

Sundbyholm Valborg

Sanna Tegenfeldt och Curie var på meeting och där blev det en femteplats i lätt A och en sjundeplats i medelsvår b.

Borås 4 februari

GRATTIS till duktiga Ronja Nåred och Tjalve som knep en 3:e plats i kvalet till  nya Sverigeponnyn (tidigare GP-ponnyn). Det betydde semifinalplats och nytt för i år är att även denna rids i Scandinavium, liksom den senare finalen. Vi håller tummar och tår - Lycka till! 

Helsingborg 3-5 februari

Först ut 2017 var Linda Johansson med härliga Take It Easy. I hetluften direkt på nationell/elitnivå med två placeringar på helgens tre starter - vilken smakstart!  En 7:e och en 12:e plats i 130 cm. Grattis ! 

 

Uppdaterad: 18 SEP 2017 13:00 Skribent: Lena Tegenfeldt
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Stenungsunds HRF - Ridsport
Postbox 11
44421 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info