Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning med Ryttarinspiration – Johanna Lassnack

21 JUL 2017 09:35
Den 3 oktober arrangerar Kungälvs Hästsportklubb en föreläsning med Johanna Lassnack, kanske mest känd som Ryttarinspiration. Temat är "Vad händer under hjälmen". SHRF:s medlemmar är välkomna för samma pris som Kungälvs Hästsportklubbs medlemmar.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2018 17:42

Anmälan görs direkt till Kungälvs Hästsportklubb, se deras inbjudan nedan. Någon ur SHRF:s styrelse kommer att finnas på plats för att ta betalt av våra medlemmar. Anmälan är bindande. Föreläsningen hålls på Troya Horse Arena. Föreläsningen subventioneras för SHRF:s medlemmar genom medel vi fått från Idrottslyftet.

Kungälvs Hästsportklubb bjuder in till föreläsning med Ryttarinspiration – Johanna Lassnack!
Johanna Lassnack har gjort verklighet av sin dröm att inspirera och hon lever verkligen upp till namnet på sitt företag – Ryttarinspiration! Nu kommer hon till Kungälvs Hästsportklubb och Troya Horse Arena.Allt för ofta ser vi hinder framför möjligheter. Vi lägger otroligt mycket tid, pengar och framför allt hjärta i vår sport och vi är alla måna om våra djur. Men vi får inte glömma bort att värna om oss själva. Oavsett om du rider på amatör- eller elitnivå så är det din mentala inställning som tar dig dit du vill. Vi vet alla hur det känns när glädjetårarna rinner av lycka – eller när allt bara går åt skogen och inget fungerar. Allt ifrån att inte ens komma över första hindret, doppa ändan i gruset eller känslan av att ha hela världen emot sig, vi har alla varit där. Men helt plötsligt vände det eller hur, minns du? Därför vet du också att allt är möjligt om man inte ger upp och om man är villig att jobba för det.
Tid 18-21 ca
Pris och anmälan
Medlemmar i Kungälvs Hästsportklubb och SHRF
Vuxen 100 kr
Ungdom upp till 16 år 70 kr
Icke medlemmar
Vuxen 200 kr
Ungdom upp till 16 år 150 kr
Anmälan och förfrågningar görs till e-post This is a mailto link, OBS ANGE I ANMÄLAN ATT NI ÄR MEDLEMMAR I SHRF!
Ange för- och efternamn samt telefonnummer.
Det finns begränsat antal platser och först till kvarn gäller. 
Skribent: Annika Grundberg
Epost: This is a mailto link

Du kan hitta oss här

 

Våra Partners

hogia_logo_cmyk

 

 

AkzoNobel_logo_RGB

farmorgretas

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan[2]

Postadress:
Stenungsunds HRF - Ridsport
Postbox 12
44421 Stenungsund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info